The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

SP (Security Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Son yıllarda reklam ve pazarlama alanında önemli çalışmalar yapan markanın Ortadoğu pazarında da önemli faaliyetlerde bulunması bekleniyor.

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon iş ayakkabısı tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan ayakkabi işletmesi bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Tescilli Cerrahi Maske üretici ünvanına sahip TS EN 14683 regularına göre üretilerek CE belgesi almış Medizer Maske kalite güvencesiyle en uygun fiyatlı Cerrahi Maskelere ulasabilirsiniz. Cerrahi Maskelerimiz kumaş farkına göre iki kısma ayrılmaktadır. Meltblown kumaş ve spunbond kumaş olarak iki kumaş türü bulunmaktadır. Medizer Cerrahi Maske üretiminde kullanılan kumaşlar sağlık bakanlığı sertifikalıdır.Cerrahi maske ağırlık olarak standartların üstünde 97 gram base iş ayakkabısı kumaş ağırlığı ile en iyi filtrasyonu gerçekleştirmektedir.

Report this wiki page